Menu
Significant-55_Desktop_2000x655
Cases

Marktmonitor geeft inzicht in aanbestedingsmarkt

De 'Publieke Marktmonitor' is de naam van ons unieke aanbestedingsdashboard. Hiermee krijg je inzicht in de aanbestedingen van overheden en kun je door een druk op de knop achterhalen hoe de concurrentie het doet.

Voor de ontwikkeling van de ‘Tenderscrape’ hebben wij zelfontwikkelde algoritmes en technieken als webscraping en textmining toegepast. Zo kunnen we uit miljoenen tekstbestanden relevante indicatoren destilleren. Indicatoren bijvoorbeeld die voor jouw specifieke businessvraag relevant zijn. Deze analyses presenteren wij in interactieve dashboards en web-oplossingen voor jouw organisatie.

Met de Tenderscrape zijn we in staat om de gehele Nederlandse aanbestedingsmarkt in kaart te brengen en daar zeer snel en effectief specifieke businessvragen in op te lossen. Zo kunnen we marktverkenningen uitvoeren, aanbestedingskalenders opstellen en onderzoek doen naar het toepassen van specifieke thema’s. Of het nu gaat om een thema als innovatief inkopen, social return of om duurzaamheid).

Het dashboard biedt real-time inzicht in de totale Nederlandse aanbestedingsmarkt. Klik hier voor de website van de Publieke Marktmonitor