Menu
Expertise

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Waar wij jou graag mee verder helpen

Digitale Strategie en Innovatiemanagement

De digitale transformatie heeft een enorme positieve impact op organisaties, mensen en de maatschappij. Maar waar begin je in een omgeving waar technologische ontwikkelingen elkaar in steeds rapper tempo opvolgen? Bij Significant Insights helpen wij je met het ontwerpen én realiseren van digitale strategieën en innovaties die het verschil maken.

Lees meer

Data Science

In co-creatie met koplopers op dit gebied werken wij aan het persoonsgericht maken van processen. Op basis van de beschikbare informatie, proberen wij mensen en (doel)groepen te herkennen die een andere behandeling vragen. Dat doen we met een slimme combinatie van statistiek, machine learning én domeinkennis.

Lees meer

Dashboarding

De toenemende hoeveelheid data biedt kansen voor betere, op feiten gebaseerde, besluitvorming. Maar hoe combineer en presenteer je de juiste informatie die nodig is om besluiten te nemen? Bij Significant Insights vertalen wij specifieke informatiebehoeften naar inzichten waarmee je organisatie vooruit kan.

Lees meer

Webscraping en Tekst Mining

De hoeveelheid (openbare) informatie waarover wij in onze maatschappij kunnen beschikken blijft groeien door de toenemende digitalisering. En dan hebben wij het niet alleen over gestructureerde informatie in databases. Informatie zit namelijk vaak verscholen in duizenden websites en - zo niet miljoenen - tekstdocumenten. Maar hoe ontsluit je die informatie?

Lees meer

Prototyping

Hoe lastig is het om een softwarepakket te vinden dat precies doet wat je wilt. We ontwikkelen prototype software om je te laten ervaren wat je echt nodig hebt.

Lees meer

Informatieoplossingen

Met onze informatieoplossingen helpen wij onze opdrachtgevers vooruitgang te boeken. Wij ontwikkelen tools die hen meer inzicht en overzicht bieden. Dit helpt hen om beter te sturen op processen of in te spelen op veranderingen.

Lees meer

Publieke Marktmonitor

Onze Publieke Marktmonitor biedt realtime inzicht in de publieke inkoopmarkt en ondersteunt jouw volledige tendermanagement. Met de Publieke Marktmonitor heb jij in één overzicht beeld van relevante, publieke tenders en speel jij proactief in op ontwikkelingen binnen jouw markt.

Lees meer

In-Facts

In-Facts is een verzameling van informatieproducten en digitale tools waarmee wij klanten helpen meer fact-based in te kopen en inkoopprocessen te optimaliseren.

Lees meer

Beleidsmonitor

Met onze Beleidsmonitor bieden wij inzicht in gemeentelijk beleid en besluitvorming. Daarmee heb jij fact-based inzicht in ontwikkelingen op gemeentelijk niveau.

Lees meer

Monitor Sociaal Domein

Met onze Monitor Sociaal Domein bieden wij inzicht in de ontwikkeling binnen het sociaal domein van jouw gemeente.

Lees meer