Menu
Expertises

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Expertises

Dashboarding

Ken je dat? Van die grote rapporten vol tabellen en grafieken die net niet dát laten zien wat je wilt? Gelukkig is dit niet meer nodig met interactieve dashboards.

Lees meer

Business Intelligence & Informatiemanagement

Er is zoveel informatie beschikbaar, maar wat kun je ermee? Bij Significant Insights helpen we je om door de bomen het bos weer te zien.

Lees meer

Prototyping

Hoe lastig is het om een softwarepakket te vinden dat precies doet wat je wilt. We ontwikkelen prototype software om je te laten ervaren wat je echt nodig hebt.

Lees meer

Informatieportals

Informatie effectief samenbrengen. Zodat informatie op de juiste wijze bij de juiste personen terecht komt. Dat is in de praktijk een hele uitdaging.

Lees meer

Advanced analytics

Vind je dit ook zo'n heerlijke hype term? Wij ook. We houden het dan ook liever simpel en vertellen gewoon dat we heel erg goed zijn in het werken met data.

Lees meer

Data science & voorspelmodellen

Data science maakt het voorspellen van uitkomsten en het automatiseren van processen mogelijk. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan naar alle mogelijkheden.

Lees meer

Text mining

Text mining is een kunstmatige technologie die je helpt om binnen korte tijd heel veel informatie te scannen. We mogen onszelf expert noemen op dit gebied.

Lees meer

Profiling

Profiling draait in de kern om het onderzoeken van relaties tussen kenmerken van personen en gedrag. Hoe goed ken jij je klanten?

Lees meer

Datawarehousing

Een gestroomlijnde informatievoorziening van de diverse databronnen binnen een organisatie wordt steeds meer cruciaal in een tijd dat er veel data verzamelt en gebruikt wordt voor diverse doeleinden. Een centrale plaats voor je data en juiste inrichting daarmee ook.

Lees meer

Inkoop Intelligence

We combineren kennis van data analyses met inkoopkennis voor een gedegen advies op maat. Kom maar op met al je data gerelateerde vragen.

Lees meer

Web scraping

Het verzamelen en structureren van online web data om relevante informatie samen te voegen en datasets te verrijken.

Lees meer