Menu
Significantgreen019 2000x655mm
Dashboarding

Van data naar inzicht met interactieve dashboards

De toenemende hoeveelheid data biedt kansen voor betere, op feiten gebaseerde, besluitvorming. Maar hoe combineer en presenteer je de juiste informatie die nodig is om besluiten te nemen? Bij Significant Insights vertalen wij specifieke informatiebehoeften naar inzichten waarmee je organisatie vooruit kan.

Het ontwikkelen van dashboards voelt soms groot en complex aan, maar dat betekent niet dat projecten lang moeten duren of veel geld moeten kosten. Wij geloven sterk in de kracht van kort-cyclische ontwikkelprocessen voor dashboards, zodat je snel beschikt over inzicht.

Daarom stellen wij – naast de welbekende ‘stip op de horizon’ – ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) vast. Wij beschrijven samen met jou waar het dashboard minimaal aan moet voldoen om in gebruik te kunnen nemen. Dit wordt ons eerste prototype. Wij maken daarbij in een plateauplanning direct inzichtelijk in welke stappen wij met jou naar jouw einddoel werken en hoeveel tijd iedere stap in beslag neemt.

Ons – bewezen effectieve – stappenplan voor het ontwikkelen van dashboards

Goed om te weten: Wij zijn platform- en tooling onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij ontwikkelen in tooling die voor jouw organisatie en situatie het beste past. Onze consultants hebben ervaring in onder meer Power BI, Tableau en Qlik, maar we ontwikkelen ook maatwerk HTML en Javascript oplossingen.

Een greep uit onze klanten die wij helpen met dashboarding