Menu
Roel-1_Desktop_2000x655
Digitale Strategie en Innovatiemanagement

Van ontwerp tot realisatie

De digitale transformatie heeft een enorme positieve impact op organisaties, mensen en de maatschappij. Maar waar begin je in een omgeving waar technologische ontwikkelingen elkaar in steeds rapper tempo opvolgen? Bij Significant Insights helpen wij je met het ontwerpen én realiseren van digitale strategieën en innovaties die het verschil maken.

Wij werken samen met jou naar een concreet stappenplan toe waarmee je groeit naar je korte én lange termijn ambities. Daarvoor zijn wij scherp op waar je als organisatie op dit moment staat en de ambities en doelstellingen die je nastreeft. Daarvoor hanteren wij wetenschappelijke en internationaal erkende modellen, waaronder de DIKW-piramide. Ook gebruiken we de door onszelf ontwikkelde informatiemanagementmodel.

Wij houden in onze digitale strategieën rekening met een snel veranderende omgeving en zorgen er voor dat korte termijn successen hand in hand gaan met ambitieuze én realistische stappen voor de langere termijn. We zijn concreet en vertalen algemene begrippen als data science, machine learning en text mining in concrete toepassingen die aansluiten bij de vraagstukken waar jij mee worstelt. Naast inhoud en techniek hebben we ook oog voor de organiseren van innovatie. Want hoe tegenstrijdig het misschien ook klinkt, niets moet je strakker organiseren dan innovatie. Zo helpen we je om vooruitgang te boeken.

Een greep uit onze klanten die wij helpen met digitale strategieën en innovatiemanagement

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Jeroen van Alphen