Menu
Niels-3_Desktop_2000x655
Inkoop Intelligence

Digitalisering in het inkoopdomein

We combineren kennis van data analyses met inkoopkennis voor een gedegen advies op maat. Kom maar op met al je data gerelateerde vragen.

We geloven dat de toenemende digitalisering enorme kansen biedt voor inkooporganisaties om beter in te kopen. Vanuit die gedachte werkt binnen Significant Synergy een gespecialiseerd team met ‘digital native’ inkoopadviseurs aan innovatieve oplossingen die inkooporganisaties helpen meer uit digitalisering en uit data te halen. We noemen dat (fact-based) inkoop intelligence.

Zo helpen we inkooporganisaties om inzicht en meer grip te krijgen op hun inkoopprestaties, -uitgaven en -plannen. Daarnaast helpen we om beter onderbouwde keuzes te maken in het inkoop- en aanbestedingsproces. Dit doen we door vindingrijke en betrouwbare (interne en openbare) data te koppelen en te visualiseren in interactieve dashboards of (web)applicaties. Deze ontwikkel- en adviestrajecten duren bij ons geen maanden, maar slechts weken. Onze bewezen werkwijzen en methodieken stellen ons in staat om snel en adequaat met concrete oplossingen te komen waarmee organisaties weer verder kunnen. We laten ons daarin inspireren door Scrum, Lean en Design Thinking.

Kijk ook eens op onze casussen hieronder voor concrete voorbeelden die we hebben gerealiseerd.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Niels van Bruggen