Menu
Significant Green22 nr016
Prototyping

Kortcyclisch prototypen van software

Hoe lastig is het om een softwarepakket te vinden dat precies doet wat je wilt. We ontwikkelen prototype software om je te laten ervaren wat je echt nodig hebt.

We weten hoe moeilijk het in de praktijk is om een softwarepakket aan te kopen en ook nog precies te krijgen wat je voor ogen had. Daarom ontwikkelen wij snel en effectief prototype software die nieuwe werkwijzen in organisaties ondersteunt. Zo kunt je de waarde van software voor de business eerst ervaren, voordat je een omvangrijk inkoop- en implementatietraject opstart.

Ons – bewezen effectieve – stappenplan voor het prototypen van software

Wij stellen – naast de welbekende ‘stip op de horizon’ – ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) vast. Dat doen wij door grondig te analyseren waar gebruikers behoefte aan hebben. Wij beschrijven vervolgens samen met jou waar de software minimaal aan moet voldoen om in gebruik te kunnen nemen. Dit wordt ons eerste prototype. Wij maken daarbij in een plateauplanning direct inzichtelijk in welke stappen wij met jou naar jouw einddoel werken en hoeveel tijd iedere stap in beslag neemt.

Een greep uit onze klanten die wij helpen met prototyping

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Roel van Weert