Menu
Website insights event banner text left
13 oktober 2021 | 13.00 - 17.00 | Jaarbeurs Media Plaza te Utrecht

Digitale revolutie of evolutie?

calendar Add to calendar

Wie om zich heen kijkt, ziet overal tekenen van digitalisering. We leven in een tijd waarin data overvloedig aanwezig is en de hoeveelheid data exponentieel blijft groeien. Nieuwe technieken doen hun intrede om deze grote hoeveelheid (ongestructureerde) data te ordenen, te analyseren en te visualiseren. Dat alles met de belofte dat meer data leidt tot een betere informatiepositie en uiteindelijk tot betere beslissingen.

Maar wat zien we daar nu van in de praktijk? Significant Insights zit middenin de digitalisering van de publieke sector, zowel in de bedrijfsvoering van publieke organisaties als in beleidsontwikkeling en sturingsvraagstukken van domeinen als openbare orde en veiligheid, het sociaal domein en de zorg. Wij ervaren dagelijks hoe de digitalisering verloopt en zien duidelijke tempoverschillen tussen domeinen en tussen verschillende toepassingsgebieden. Daar waar je leest over een veronderstelde ‘digitale revolutie’, lijkt de verandering die de publieke sector doormaakt meer op evolutie. Maar dat betekent niet dat er niks verandert!

Als gewaardeerde relatie van Significant Insights delen we onze ervaringen graag met je en gaan we samen in gesprek over de betekenis van digitalisering, de kansen en belemmeringen die we zien en hoe we daar samen op in kunnen spelen. Dit doen we aan de hand van voorbeelden (use cases) die gebruikmaken van fascinerende nieuwe technieken als webscraping, text mining, natural language processing, machine learning en deep learning. Maar dan praktisch en gericht op maatschappelijke vraagstukken.

Werk je aan of ben je geïnteresseerd in de digitalisering van de publieke sector? Meld je dan aan voor ons seminar op 13 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in het Jaarbeurs Media Plaza in Utrecht, deelname is kosteloos. Aanmelden kan eenvoudig via het onderstaande inschrijfformulier. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet en meld je snel aan!

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Tineke Voshart.

${ errors.get('firstName') }
${ errors.get('lastName') }
${ errors.get('organisation') }
${ errors.get('email') }
${ errors.get('jobFunction') }
${ errors.get('phoneNumber') }
${ errors.get('remarks') }
${ errors.get('privacyPolicyAccepted') }

Formulier verzonden!