Menu
Nieuws

Significant Groep groeit door te investeren in de eigen mensen

Vorige maand maakte Significant Groep de benoeming van vier nieuwe partners bekend. Alle vier zijn zij afkomstig uit eigen kweek, waarmee de advies- en onderzoeksgroep zijn commitment aan talentontwikkeling onderstreept. Consultancy.nl sprak met een van de kersverse partners - Vicky Drost - en een doorgewinterde partner - Elliott Thijssen - over de manier waarop de groep zich heeft ontwikkeld én blijft ontwikkelen.

Bron: consultancy.nl

“Het was een onwerkelijk moment”, begint Vicky Drost. “De dag dat wij onze handtekeningen zetten onder het partnercontract was 12 maart - de dag van de eerste persconferentie rond corona, die het begin inluidde van de intelligente lockdown.”

Het klinkt als een verre van ideale timing: je inkopen in een bedrijf terwijl het land net op slot gaat. Toch heeft Drost geen moment spijt gehad. “Natuurlijk was het spannend om net op dat moment in te stappen. Maar het was gek genoeg juist ook een mooie start. Vanaf dag een hebben wij met de partners samen gezeten. Wij hebben scenario’s doorgerekend, gekeken aan welke knoppen wij konden draaien. Het voelde goed om dit samen te doen en te zien dat wij alles onder controle hadden. En inmiddels kan ik trots terugkijken hoe wij het met heel Significant hebben gedaan.”

Dat de vuurdoop als partner in zo’n uitdagende tijd zo goed verliep, bewijst voor Elliott Thijssen nog maar eens dat de filosofie van Significant werkt. “Vicky, Rinke, Loudmilla en Michiel zijn wel nieuw als partner, maar zij zijn gewoon oudgedienden van ons bedrijf”, aldus Thijssen. “Aan het instappen van de nieuwe partners wordt dus al jaren gewerkt, in de eerste plaats door henzelf. Wij zouden harder kunnen groeien door partners van buiten aan te trekken, maar vinden het juist belangrijk om onze eigen mensen in die rol te laten groeien.”

Lees de rest van het artikel hier.