Menu
Maarten-3_Desktop_2000x655
Nieuws

Significant ontwikkelt één Inkoopportaal

Binnen Significant Synergy en Significant Insights is er een grote wens om de verschillende datastromen binnen inkoop te integreren binnen één inkoopportaal. Daarom zijn we gestart met de ontwikkeling van een Inkoopportaal. We zijn benieuwd of jullie deze visie delen en hierover misschien zelf willen meedenken.

Binnen het team Inkoop Intelligence leeft al langer de behoefte om de verschillende digitale oplossingen op inkoopvlak te ontsluiten via één portaal. Met behulp van tooling maken we van alle relevante inkoopdata een realtime dashboard. Hiermee kunnen we de gewenste analyses uitvoeren voor de juiste stuurinformatie.

Het portaal biedt ook de mogelijkheid om extra functionaliteiten aan de beschikbare informatie te koppelen. Denk hierbij aan rechtmatigheidsanalyses, capaciteitsinschattingen, aanbestedingsinformatie, KPI-dashboards en raadsinformatie over relevante thema’s. Zo heb je alle informatie inzichtelijk en overzichtelijk via één portaal.

We zijn benieuwd of dit idee van één Inkoopportaal bij meer mensen hetzelfde enthousiasme teweeg brengt. Daarom willen we dit idee graag bij je komen pitchen. Wil je ook eens met ons van gedachten wisselen over de nieuwste mogelijkheden rond data binnen inkoop? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Rutger de Jong voor meer informatie.

Reageren op dit artikel?

Stuur dan je reactie naar:

Rutger de Jong