Menu
Over Ons

Verder denken dan de cijfers

Onze data experts helpen organisaties met het verzamelen en analyseren van data. En daarna puzzelen we net zolang door tot we de resultaten hebben vertaald naar realistische oplossingen. Om echt mee verder te kunnen. Voor de publieke én de private sector.

Data. Hun aantal neemt alleen maar toe. Maar de juiste inzichten boven water halen is nog niet zo eenvoudig. En als je ze eenmaal hebt, wil je er ook wat mee doen. Ze concreet toepasbaar maken om vooruitgang te boeken, in welke vorm dan ook. Helaas bestaat daarvoor geen vaste formule.

Wél een bonte club van vindingrijke data experts die veel verder denken dan de cijfers zelf. Die zo gedreven zijn dat ze 's nachts wakker liggen van de mogelijkheden en kansen die het brengt. En die net zo lang blijven puzzelen totdat ze er een verrassend realistische oplossing van hebben gemaakt.

Daarvoor zetten wij elke dag alles op alles. Want we geloven dat alleen de combinatie van inzichten, inventiviteit en technologie zorgt voor de echte vooruitgang.

Elliott Thijssen en Jeroen van Alphen vormen samen de directie van Significant Insights.

Significant Insights is onderdeel van de Significant Groep.

Contactgegevens

Significant Insights
Parijsboulevard 209d
3541 CS Utrecht
088-0023400
info@significant.nl

Onze ventures

Maatschappelijke impact realiseren. Als advies- en onderzoeksbureau willen we met oplossingen komen die écht het verschil maken. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid. Met die drive zetten we onze expertise dagelijks in voor de zorg, het sociaal domein en bij justitie en veiligheid.

Naar website

Er zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. We richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid.

Naar website

Voor een significant verschil. Voor beleidsvraagstukken in de publieke sector halen wij altijd het onderste uit de kan. We belichten ieder onderwerp van alle mogelijk kanten en rusten niet tot we weten hoe we een significant verschil kunnen maken.

Naar website

Verder denken dan de cijfers. Onze data-experts helpen organisaties met het verzamelen en analyseren van data. En daarna puzzelen we net zolang door tot we de resultaten hebben vertaald naar realistische oplossingen. Om echt mee verder te kunnen. Voor de publieke én de private sector.

Naar website